Osagaiak:
- 2 edalontzi esne
- 2 edalontzi urun
- 2 arrautz
- Royal (legamia) sobre bat
- 3 koilarakada azukre.
Egiteko ere: (orea aurreko egunean egiten bada hobeto)
- Osagai guztiak nahasi eta irabiatu
- Zartagin bat gurinagaz zikindu eta bertan frijitu. Goiko partea burbuilaz beteta dagonean eman beharko zaio buelta krepeari.
Azaldu dugun era krepek gozoak egiteko errezeta da, eta jateko, mermeladaz, txokolate kremaz, gazta kremaz igurtzi dezakegu. Baina, berriz, gure krepak gozoak izatea nahi ezkero, errezeta berdina erabiliko dugu, baina 3 koilarakada azukre bota beharrean, gatz pixka bat gehituko diogu. Eta betegarri moduan, gazta eta urdaiazpikoa, txanpinoiak, okela, ... erabil dezakegu.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina