2014(e)ko urtarrilaren 7(a), asteartea

Enpanadilak!

Sukaldaritzen ezinbestekoa da gustoko dugunarekin jolastea eta gero gozatu ahal izatea! Horretarako, enpanadilak egiten ikasiko dugu orain, errezeta fazil eta zabala benetan. Plater hau era askotara egin daiteke, betegarri desberdinak erabiliz, bai gozoak edo gaziak izanik:


Osagaiak:
  • Enpanadillak egiteko olatak
  • Arrautz egosi, hegalabur (latazkoa), eta tomatea
  • Gazta eta urdaiazpiko egosia
Egiteko era:
  1. Bol batean arrautz egozi zatitxoak, hegalaburra eta tomatea bota. Nahastu.
  2. Enpanadilla olatak hartu eta bakoitzean lehengo pausuan egindako masa sartu. Tolestu eta sardezka batekin olata itxi.
  3. Enpanadilla olatak hartu eta bakoitzean urdaiazpiko egosi eta gazta zati bat sartu. Tolestu eta sardezka batekin olata itxi.
  4. Enpanadilla guztiak prest daudenean, labean sartuko ditugu olatak gorritu arte.

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina