Osagaiak:
- Gailetak karratuak (borobilak, karratuak, angeluzuzenak, izan daitezke .... aukeratu dugun formaren arabera).
- Gurina
- Azukre pixka bat
- Gozogintzarako txokolatea
- 2 gorringo
- Esne hotza
- aluminiozko papera
Egiteko era:
- Gurina eta azukre nahastu, eta gero oso ondo irabiatutako gorringoak gehituko ditugu.
- Txokolatea eta aurrez egindako krema maria bainuan jarriko dugu.
- Esne hotza plater sakon batean jarri. Aluminiozko papera mahai gainean zabaldu.
- Gailetak banan banan esne hotzean busti, kontu handi izanda (gehiegi buztiz gero, apurtu daitezke) eta bost gailetako lerro bat egin, aluminiozko paperaren gainean.
- Egindako lerroa maria bainuan prestatutako txokolate kremarekin estali.
- Bost gaileta gehiago busti eta besteen gainean jarri, eta gero txokolatearekin estali. prozesu hau estali nahi dugun altuera lortu arte.
- Gaileta guztiak jarrita daudenean, pastela txokolate kremarekin estaliko dugu.
- Dekorazio bezala, lakasitoak, gominolak eta gozokiak erabiliko ditugu. Gainera, pastela anbientatzeko, piraten banderatxoak jarri ditzakegu.
- Amaitzeko, eta gozoago egon dadin, hozkailuan sartuko dugu bi orduz.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina